Indhold

  • Box af sort genbrugsplast (PP) (350x350x950 mm) (BxLxH)
  • Låg med hul på diameter 20 cm (PE)

Montering

Flexobox XL leveres som en praktisk foldud-boks, som samles hurtigt og intuitivt.

Vaskeanvisning

Boksen kan aftørres med en fugtig klud.

Overskrift

Noget tekst

Flexobox XL

Hvor der er mange mennesker samlet, opstår der også affald. Derfor har vi udviklet en stor affaldsbeholder, ideel til større begivenheder eller på arbejdspladsen, hvor der er brug for en mere fleksibel affaldsløsning til kildesortering eller bortskaffelse af usorteret affald.

Affaldsbeholderen er fremstillet i miljøvenligt genbrugsplast. Den kan nemt skilles ad og samles, og kan derved genbruges. Det er også muligt at folde boksen sammen, og dermed bliver opbevaringen nemmere, hvis den skal stilles væk. Beholderen rummer 110 liter og passer til både sorte og klare affaldssække.

Leveres med låg, hvor hullet er 20 cm i diameter. Beholderen kan dermed afhjælpe bortskaffelse af langt de fleste typer affald, der opstår på arbejdspladsen eller ved større arrangementer.

Ved større bestillinger kan boksen leveres med firmanavn/logo. I er meget velkomne til at kontakte os i forhold til jeres individuelle behov.

Det er muligt at få leveret flere bokse med klistermærker til forskellige affaldstyper, så sorteringen bliver så nem som mulig.

Bemærk fast fragtgebyr på kr. 100 uanset hvor mange Flexobox XL der købes.

399,00 kr.

-
+

Du kunne også være interesseret i...