Offentlig

Er du ansvarlig for indendørs affaldssortering i kommunen?

Sidder du som indkøber, projektleder eller affaldsplanlægger i den offentlige sektor og har behov for nogle fleksible løsninger til indendørs affaldssortering eller søger du blot inspiration, så er der hjælp at hente her.

Hos FLEXOSORT har vi masser erfaring med deltagelse i forskellige arrangementer og event i forbindelse med implementering af nye affaldsordninger for borgere i kommunerne. Senest under kampagnen ”KBH sorterer”, hvor Københavns Kommune tilbød alle husstande et tilskud til indkøb af et valgfrit affaldssystem.

Vi har bl.a. deltaget af flere omgange i ”Grønne dage” hos Frederiksberg Kommune, ”Grøn dag” sammen med Gladsaxe Kommune, samt ”Building Green” messen i Forum og ”Ejendomsmessen” i Bella Centret. Desuden har vi været på messen ”Grøn KBH” og i flere år samarbejdet med Miljøpunkt Indre by/Christianshavn, Miljøpunkt Østerbro og Miljøpunkt Amager, hvor vi har udlånt vores demo-modeller i forbindelse med diverse udstillingsmiljøer.

Vi stiller derfor gerne konkrete løsningsforslag til rådighed, så borgerne kan se hvordan de selv helt lavpraktisk kan indrette deres egen affaldssortering i køkkenet eller hvor de ellers har plads i boligen.

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig/jer med at nå i mål med øget sortering af borgernes eget husholdningsaffald, så tøv ikke med at kontakte os for sparring og rådgivning.

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig med mere information pr. telefon, eller på mail.