Boligselskaber

 

Boligselskabernes rolle

Boligselskaberne har en meget central rolle hvis Danmark skal leve op til de ny mål for genbrug. Dette skyldes, at der i mange boligselskaber er rigtig mange mennesker samlet om én affaldsløsning og succesen derfor afhænger af at alle bidrager til sorteringen.

Vores erfaring er, at mange beboere gerne vil bidrage til den fælles løsning og nemmere kan gøre dette, hvis de tilbydes de rigtige systemer. Dette indebærer adgang til at sortere direkte ved kilden. Udfordringen her vil typiske være, at man ofte har lidt plads i lejligheden og derfor har brug for en meget fleksibel løsning, som ikke fylder for meget.

SORT-it er specielt velegnet til mindre boliger, hvor pladsen er sparsom og hvor affaldsopsamlingen ikke nødvendigvis er placeret tæt på boligen.

 

Færre afgifter fra renovationsselskabet

Gennem en bedre sortering vil boligselskabet kunne spare udgifter gennem mindre manuel sortering samt lavere afgifter til renovationsselskabet. 
Vores kunders tidligere erfaringer er at renovationsarbejderne ikke altid vil hente affaldet, hvis det ikke er sorteret korrekt, og i visse kommuner kan boligselskaberne få bøder, hvis ikke affaldet er sorterer korrekt.

 

Undersøgelse med gode resultater

I april 2017 lavede vi en undersøgelse bland tilfældigt udvalgte kunder, og hele 94% ville anbefale løsningen til andre. Responsen var meget positiv. 
En forbruger fortæller: ”Vi har beholdere stående til pap, metal, plastic, bio, aviser og alm. skrald -ud over komposten. Så uden SORT-it havde det ikke fungeret; man går jo ikke udenfor og rundt om huset hver gang, der er et lille stykke skrald. Så vi er rigtig glade for systemet!”

 

Vi deltager gerne i møder med beboerforeningen!

Vi deltager meget gerne i møder med driftschefer og beboerforeninger for at demonstrere SORT-it samt diskutere hvordan vi kan blive en del af boligselskabets fremtidige affaldsstrategi.

Hvis jeres boligselskab ønsker at købe et stort antal løsninger, finder vi selvfølgelig til en fornuftig pris.

Du kan kontakte Tina Rytter Andersen på tra@flexosort.dk

 

Totalløsning: mulighed for både bokse og poser

Flexosort har indgået partnerskab med FlexoWaste  og vores fælles løsning kalder vi FLEXOSORT. 
Med mulighed for både bokse og poser kombineret helt efter eget ønske bliver funktionaliteten yderligere optimeret og det bliver endnu nemmere at opfylde den enkeltes behov for sortering i køkkenet.


Hvis jeres boligselskab ønsker en totalløsning, hvor en samlet pakke udgøres af x-antal SORT-it rack samt x-antal Flexowaste-bokse, kontakt da: 

  • Tina Rytter Andersen (Flexosort) på mail tra@flexosort.dk og telefon +45 21 68 86 74
  • Christian Ebbesen (Flexowaste) på mail info@flexowaste.dk og telefon +45 40 81 75 08